MENU

Type H6 Classicline

Bediening met optrekkoord en kantelkoord. Voor 35 en 50 mm lamellen. Met stalen bovenbak (57 mm b x 51 mm h) en onderlat.


Technische beschrijving SUNCOLOR® jaloezieën Type H6 ClassicLine

Bovenprofiel:

Gerolvormde stalen U-vormige bovenbak 51x57 mm, rondom gelakt in een bij de lamellen passende kleur. Aan de binnenzijde voorzien van profilering voor de opname van het kantel,- en optrekmechanisme en de bevestiging met standaard montageaccessoires. Aan de einden voorzien van kunststof afdekkappen. 

Onderprofiel:    

Gerolvormde en gesloten stalen onderlat 51x18 mm, rondom gelakt in een bij de lamellen passende kleur. Aan de uiteinden voorzien van kunststof afdekkappen.

Bediening:    

Standaard manueel; optrekkoord/kantelkoord:

Optrekken met koord 2,2 mm dik in een bij de lamellen passende kleur, op elke gewenste hoogte te fixeren met de in de bovenbak geïntegreerde metalen koordrem. Kantelen met koorden 2,2 mm dik in een bij de lamellen passende kleur, waarmee de lamellen traploos op elke gewenste stand kunnen worden ingesteld. De uiteinden van de koorden worden voorzien van een transparante kunststof koordknop.

Manueel; mono ketting:

Met metalen of kunststof bedieningsketting voor zowel het kantelen als optrekken van de jaloezie. De bediening is voorzien van een overbrenging afgestemd op de afmeting en het gewicht van de jaloezie, om deze soepel en moeiteloos op elke gewenste stand in te kunnen stellen.

Elektrisch 230 Volt:

Met een 230 volt buismotor, opgenomen in een stalen 8-kantige buis en volledig geïntegreerd in de bovenbak. Op deze 8-kantige buis is een gepatenteerd wikkelsysteem gemonteerd, waarmee de lamellen traploos worden gekanteld en vervolgens opgetrokken.

 

Lamellen:

Slag en krasvast gelakt aluminium band. Voorzien van een concaaf gevormde profilering voor extra stabiliteit. Lameldikte minimaal 0,21 mm.

Optrekkoorden:

Trevira. De optrekkoorden zijn qua kleur afgestemd op die van de lamellen. Op verzoek kunnen ook contrastkleuren geleverd worden.

Ladderkoorden:

Trevira. De optrekkoorden zijn qua kleur afgestemd op die van de lamellen. Op verzoek kunnen ook contrastkleuren geleverd worden.